Računovodstvo poduzetnika s primjerima knjiženja

Računovodstvo poduzetnika s primjerima knjiženja - Skupina Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Računovodstvo poduzetnika s primjerima knjiženja.pdf
ISBN
8803614065152

OPIS

Priručnik je dopunjen s tekstovima kojima se ispunjavaju i zahtjevi iz MSFI. Naime, kako se u RH primjenjuju MRS-ovi iz 2000. te novi MSFI, koji su u golemom dijelu identični starim MRS-ovima, u knjizi su dane obrade značajnijih razlika, tako da je primjenjiv za sve veličine poduzetnika. Priručnik sadrži pročišćen tekst IV. Smjernice EU prema kojoj će se uskladiti prije ulaska u EU i naš Zakon o računovodstvu. Ovo je priručnik s najviše primjera za poslovnu praksu u nas. SADRŽAJI. USTROJSTVO POSLOVNIH KNJIGA I FINANCIJSKOG IZVJEŠĆIVANJA II. PRIMJERI KNJIŽENJA POSLOVNIH DOGAĐANJA REDOSLIJEDOM RRiF-ovog RAČUNSKOG PLANA ZA PODUZETNIKE III. PROPISI O RAČUNOVODSTVU I REVIZIJI KAZALO POJMOVA

otvaranje poslovnih knjiga 6. zakljuČak i Čuvanje poslovnih knjiga ... uvjetovan je organizacijom i tehnikom knjiženja Kontiranje se provodi po načelu dvojnog knjigovodstva 28 Slika br.

korisnici ove knjige 3. knjigovodstvo i knjigovodstvene isprave 4.

POVEZANE KNJIGE