Naranče nisu jedino voće

Naranče nisu jedino voće - Winterson, Jeanette | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winterson, Jeanette
DIMENZIJA
12,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Naranče nisu jedino voće.pdf
ISBN
5398474878879

OPIS

Prvi roman, kod nas još neprevođene, engleske spisateljice. Nagrađen najvišom britanskom nagradom za prvu knjigu, a nagrađena je i njegova televizijska adaptacija nagradom za najbolju dramu. Žestoka ljubavna priča koja, poput svih knjiga Jeanette Winterson, lomi naše predodžbe o spolu, vremenu i prostoru.

godine. Jeanette Winterson rođena je dvadeset šest godina prije toga u Lancashireu, gdje ju je usvojio pentekostalni par.

Ovaj roman o odrastanju prati avanture mlade Jeanette na putu od religiozne tinejdžerke do samosvjesne mlade žene. Jeannette Winterson (Naranče nisu jedino voće) Majka koja je kršćanska fanatkinja i kćer koja otkriva svoju lezbijsku seksualnost. Knjiga koja će svakako ostaviti podvojene reakcije zbog svog povremeno teško shvatljivog sanjarskog stila ali junakinja koja se bori sa odrastanjem u zadrtoj kršćanskoj sredini mogla bi rezonirati s mnogima ... Ljekovita svojstva naranče nisu samo u njezinom ukusnom plodu već i u kori.

POVEZANE KNJIGE