Digitalna fotografija

Digitalna fotografija Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Digitalna fotografija.pdf
ISBN
6840237283540

OPIS

Jasni savjeti o tehnikama snimanja boljih digitalnih fotografija i poboljšavanje već postojećih – uključujući miješanje, stapanje i montažu, dodavanje boje i uporabu maštovitih filtara. Vodič kroz labirint tehnološkog i računalnog žargona, s jasnim prikazom hardvera i popularnih softverskih paketa Ilustrirana nadahnjujućim projektima za one s različitim stupnjevima znanja.

To omogućava spremanje i uređivanje slika na računaru. Danas su digitalni foto-aparati prodavaniji od klasičnih, a najverovatnije će ih potpuno zameniti. 1 0.

AD300 Avanturist blog dslr flash fotoaparat i kamera fotonatječaj Godox Juka Jurica Galić kamera mirrorless Netflix novi život na dar Panasonic S1H profesionalni video ... Fotografija i opet samo fotografija, svi koji volite fotografiju na pravom ste mjestu. koje je sa sobom donijela digitalna fotografija, na tržištu postoji više stotina fotoaparata koji, umjesto filma, za zapis koriste memorijsku karticu. Jednostavnija i pristupačnija, omogućila nam je da fotografiju provjerimo odmah nakon što je uslikana, da je obradimo u računalu na različite načine, šaljemo je elektroničkom Digitalna Fotografija: Digitalna fotografija, za razliku od klasicne, ne koristi film vec sliku vidi preko elektronskog senzora kao skup brojcanih podataka.

POVEZANE KNJIGE