Priprema za 21. stoljeće

Priprema za 21. stoljeće - Kennedy, Paul | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kennedy, Paul
DIMENZIJA
10,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Priprema za 21. stoljeće.pdf
ISBN
4963229456951

OPIS

Priprema za XXI stoljeće U ovoj bogato dokumentiranoj knjizi autor iznosi niz zanimljivih podataka iz različitih aspekata života – od demografskih, preko ekonomskih, do kulturoloških, a tematizira niz tema (demografska eksplozija, komunikacije, financijska revolucija i uspon multinacionalki, poljoprivreda i biotehnološka revolucija, robotika, stanje okoliša…) i kroz spretan spoj iznosi ocjene stanja i perspektiva razvoja pojedinih velikih svjetskih regija (Japan, Indija i Kina, zemlje u razvoju, bivši SSSR i njegovo carstvo koje se raspalo, Evropa i SAD). To je knjiga koja će svakog čitatelja potaknuti na razmišljanje i promišljanje sadašnjeg stanja i budućnosti koja nam se nudi uz veću ili manju mogućnost utjecaja na buduće razvojne pravce

stoljeće . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000290683: Matična publikacija: U originalu, osnovni sastojci istarske supe su kruh i zagrijano vino teran.

Pretraži Rave - primjer globalne subkulture za 21. stoljeće.

POVEZANE KNJIGE