Koristite svoju glavu

Koristite svoju glavu - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
9,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Koristite svoju glavu.pdf
ISBN
8750618213375

OPIS

PROBUDITE SVOG DREMLJIVOG DIVA – SVOJ MOZAK! Ova će vam knjiga pokazati – kako. Opskrbit će vas načinima boljeg korištenja vlastite glave nego što ste ikad prije uspijevali. KORISTITE SVOJU GLAVU je proslavljena BBC-eva edukativna knjiga koja je tijekom već četvrt stoljeća izlaženja doživjela četiri proširenja i poboljšanja, a u 50 zemalja na 5 kontinenata prodana je u više od milijun primjeraka, no potražnja i dalje traje… KORISTITE SVOJU GLAVU će vam pomoći u boljem učenju (ako ste student), u boljem kreativnom upravljanju i većoj sposobnosti rjeavanja problema (ako ste poslovni čovjek) ili jednostavno u boljem razmišljanju, bilo čime da se bavite.

Opcije plaćanje za kupce iz Srbije: ... Vaš je mozak bolji nego što mislite, Kako se obuzdavalo ljudski mozak, Problemi pri čitanju, Pamćenje, Mentalne mape - uvod u prirodu riječi i mišljenja, prirodni zakoni, napredne metode i upotreba, Tehnika cjelovitog učenja mentalnom mapu, Upute Need to translate "KORISTITE GLAVU" from Croatian and use correctly in a sentence? Here are many translated example sentences containing "KORISTITE GLAVU" - Croatian-english translations and search engine for Croatian translations. KORISTITE SVOJU GLAVU će vam pomoći u boljem učenju (ako ste student), u boljem kreativnom upravljanju i većoj sposobnosti rješavanja problema (ako ste poslovni čovjek) ili jednostavno u boljem razmišljanju, bilo čime da se bavite. Primjeraka: Dodaj u košaricu. II Tony Buzan KORISTITE SVOJU GLAVU Knjiga je u dobrom stanju.

Koristite svoju glavu je proslavljena BBC-ijeva edukativna knjiga koja je tijekom već četvrt stoljeća izlaženja doživjela četiri proširenja i poboljšanja, a u 50 zemalja na 5 kontinenata prodana je u više ... Tony Buzan KORISTITE SVOJU GLAVU PROBUDITE SVOG DREMLJIVOG DIVA - SVOJ MOZAK! Ova će vam knjiga pokazati - kako. Opskrbit će vas načinima boljeg korištenja vlastite glave nego to ste ikad prije uspijevali.

POVEZANE KNJIGE