Sportski ribolov

Sportski ribolov - Šuljić, Branko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šuljić, Branko
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Sportski ribolov.pdf
ISBN
8022044535961

OPIS

Sportski ribolov uz hrvatsku obalu 2. izdanjeIzvodi iz recenzija: Bilo u ribolovu s udičarskim alatima ili loveći podvodnom puškom, svaki će sportski ribolovac koji pročita ovu knjigu biti obogaćen mnoštvom savjeta i uputa. Važi to čak i za istaknute ribolovce koji sudjeluju u natjecanjima u sportskom ribolovu. Osim korisnih informacija na koji način ostvariti što bolji ulov, svakom će pravom sportskom ribolovcu i ljubitelju mora, jednako vrijedne biti sve prezentirane mjere i odredbe u cilju zaštite, očuvanja i unapređenja ovog našeg jedinog mora koje imamo. Ponašanje i život riba i morskih organizama oslikani su u knjizi tako da se dobiva utisak kao da smo u vizualnom kontaktu s njima.

Ribolov na jezeru Sabljaci Područje šire okolice grada obiluje vodotokovima. Športsko ribolovno društvo Ogulin gospodari sa 124,7 km vodotokova.

• 13:35 U prijepodnevnim satima prošle subote 18. srpnja 2020.

POVEZANE KNJIGE