Školski rječnik stranih riječi

Školski rječnik stranih riječi - Lončarić, Mijo i Svjetlana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lončarić, Mijo i Svjetlana
DIMENZIJA
3,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Školski rječnik stranih riječi.pdf
ISBN
9953794337185

OPIS

Uvijek koristan i neophodan rječnik stranih riječi za školu ali i za dom.

Oni u pravilu ne propisujeu već popisuju i opisuju riječi koje se upotrebljavaju u danome vremenu te bilježe način njihove upotrebe. Anićev Školski rječnik namijenjen je Prvi školski rječnik hrvatskoga jezika sadržava 2 500 natuknica, a zamišljen je kao intermedijski priručnik za učenike prvoga i drugoga razreda osnovne škole.

Obradba natuknica sustavna je i pregledna. Rječnici ne postoje zato da nas upute na to što trebamo reći, već da nam objasne što znači ono što smo rekli, čuli ili pročitali. Oni u pravilu ne propisujeu već popisuju i opisuju riječi koje se u... Školski rječnik hrvatskoga jezika izrađen u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje normativni je jednojezični rječnik namijenjen u prvome redu učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, ali i svima koji se služe hrvatskim standardnim jezikom.

POVEZANE KNJIGE