Temelji psihologije

Temelji psihologije - Rathus, Spencer A. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rathus, Spencer A.
DIMENZIJA
4,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Temelji psihologije.pdf
ISBN
8495481359206

OPIS

Knjiga Temelji psihologije S. A. Rathusa koncipirana je kao psihologijski udžbenik. Razina i sadržaj prilagođeni su čitateljima koji nemaju nikakvih psihologijskih predznanja a trebaju steći opći uvid u sva područja i bit suvremene znanstvene i primijenjene psihologije. Tekst se odlikuje čitkošću, jednostavnošću i svježinom. Obogaćen je slikovnim i grafičkim elementima koji su uvijek u funkciji ilustracija i objašnjenja, a ne podilaženja čitatelju ili neadekvatnog popravljanja atmosfere. Didaktička oblikovanost teksta olakšava razumijevanje i najsloženijih pitanja i čini ga prikladnim za širok krug korisnika (od studenata raznih studijskih grupa i smjerova koji u svom programu imaju edukaciju iz psihologije do pripadnika mnogih struka koje barem elementarno snalaženje u toj znanosti sve više ističu kao imperativ). Iz sadržaja Što je psihologija; Metode istraživanja; Biologija; Osjeti i percepcija; Svijest; Učenje; Pamćenje; Mišljenje i govor; Inteligencija; Motivacija i čuvstva; Razvoj; Ličnost; Psihološki poremećaji; Terapija; Zdravlje; Socijalna psihologija; Statistika.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Pronađite naslove za sebe koji vas zanimaju. I doista, Filozofski temelji psihologije su pouzdan vodič kroz "dugu prošlost" psihologije. To je povijest filozofije pisana za psihologe, ali također i povijest psihologije pisana za filozofe.

POVEZANE KNJIGE