Temelji psihologije

Temelji psihologije - Rathus, Spencer A. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rathus, Spencer A.
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Temelji psihologije.pdf
ISBN
9382294904288

OPIS

Knjiga Temelji psihologije S. A. Rathusa koncipirana je kao psihologijski udžbenik. Razina i sadržaj prilagođeni su čitateljima koji nemaju nikakvih psihologijskih predznanja a trebaju steći opći uvid u sva područja i bit suvremene znanstvene i primijenjene psihologije. Tekst se odlikuje čitkošću, jednostavnošću i svježinom. Obogaćen je slikovnim i grafičkim elementima koji su uvijek u funkciji ilustracija i objašnjenja, a ne podilaženja čitatelju ili neadekvatnog popravljanja atmosfere. Didaktička oblikovanost teksta olakšava razumijevanje i najsloženijih pitanja i čini ga prikladnim za širok krug korisnika (od studenata raznih studijskih grupa i smjerova koji u svom programu imaju edukaciju iz psihologije do pripadnika mnogih struka koje barem elementarno snalaženje u toj znanosti sve više ističu kao imperativ). Iz sadržaja Što je psihologija; Metode istraživanja; Biologija; Osjeti i percepcija; Svijest; Učenje; Pamćenje; Mišljenje i govor; Inteligencija; Motivacija i čuvstva; Razvoj; Ličnost; Psihološki poremećaji; Terapija; Zdravlje; Socijalna psihologija; Statistika.

(1997), Temelji psihologije, Naklada Slap Jastrebarsko Atkinson i Hilgard (2007), Uvod u psihologiju, Naklada Slap, Jastrebarsko 16.11 7. Inteligencija i učenje Zarevski, P.

Objavljeno 15.02.2021 22:24 | Pročitano:170. Kategorija DP Varaždin.

POVEZANE KNJIGE