Psihologija učenja, priručnik za nastavnike – 2. izdanje

Psihologija učenja, priručnik za nastavnike – 2. izdanje - Howe, Michael J.A. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howe, Michael J.A.
DIMENZIJA
8,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihologija učenja, priručnik za nastavnike – 2. izdanje.pdf
ISBN
4232220985687

OPIS

Ovo je drugo izdanje Psihologije učenja: priručnika za nastavnike. Kao i u prvom, i ovdje se koriste doprinosi suvremene kognitivne psihologije našem razumijevanju onih vrsta učenja koje su potrebne za napredovanje u školskoj učionici. I ova se knjiga bavi stjecanjem kognitivnih sposobnosti koje učeniku omogućavaju da postane obrazovan. Naglasak je na učenju intelektualnih vještina i oblika znanja koji se temelje na jeziku, i naglašene su one vrste temeljnih sposobnosti koje omogućavaju verbalnu i numeričku pismenost. U planiranju novog izdanja prvobitni cilj autora bio je da tek neznatno izmijeni prethodno, da osuvremeni sadržaj uz malo drugih izmjena. Međutim, ubrzo je postalo očito da promjene moraju biti mnogo značajnije nego što se predviđalo. Posljedica toga je da je niz poglavlja u ovom drugom izdanju posve nov, a iako većina preostalih poglavlja koristi građu iz ranijeg izdanja, glavnina je znatno izmijenjena. Iz sadržaja Uvod: počeci ljudskog učenja; Priprema za učenje u školi; Mentalne aktivnosti i ljudsko učenje; Ponavljanje i vježbanje; Kako postojeće znanje pomaže u učenju; Inteligencija i ljudske sposobnosti; Kako motivacija utječe na učenje; Čitanje, razumijevanje i učenje; Proširivanje vještina pisanja.

Ruski jezik 8 - priručnik za nastavnike 12.10.2016 Preuzmite. Sociologija - priručnik za profesore Psihologija učenja i nastave ...

izdanje Izdavač: Centar za mirovne studije/Mreža mladih Hrvatske Za izdavača: Lovorka Bačić Urednica: Iva Zenzerović Šloser Autori/ce tekstova: Berto Šalaj, Maja Uzelac, Duška Gelb, Igor Đorđević, Aleksandra Šindler, Mislav Žitko, Lana Jurman, Kurikulum prate Priručnik za učenike i Priručnik za nastavnike. Materijali su dostupni online.

POVEZANE KNJIGE