Velika tajna

Velika tajna - Doherty, Berlie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doherty, Berlie
DIMENZIJA
4,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika tajna.pdf
ISBN
4657475531039

OPIS

Velika tajna je roman o obitelji Barnes koja generacijama živi u jednom malenom mjestu. Blizanke Madeleine i Grace, njihova sestrična Elspeth, Colin i Oliver, stara tetka Susan… Blizanke imaju tajnu. Ima je i tetka Susan. U ovome mjestu tajne su posvuda, no koliko god tajna bila velika, jednom je moraš nekome povjeriti… Knjiga će nam pokazati da ništa nije vječno, ljudi umiru, a čak i najljepša mjesta moraju se promijeniti i velike tajne kao i ljubavi otkriti. Berlie Doherty jedna je od najomiljenijih i najistaknutijih britanskih spisateljica za mlade. Dobitnica je mnogih nagrada, uključujući Carnegie Medal za Dear Nobody i za Granny Was a Buffer Girl. Berlie Doherty piše i za odrasle, kao i drame za radio, kazalište i televiziju.

Zanimljivosti 26.01.2021. - 10:42h Autor: Istorijskizabavnik.rs / Natalija Bogdanovi ... HRASTOVIĆ Inženjering d.

Možda se ne slažete s onima koji naizgled imaju moć nad vašom srećom. Ali OVO je Velika TAJNA života: Imate puno više utjecaja nego što ste toga svjesni.

POVEZANE KNJIGE