Moja školska biblija

Moja školska biblija - Gunzel-Horatz, Renate | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gunzel-Horatz, Renate
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja školska biblija.pdf
ISBN
9386543518825

OPIS

Vjerujemo da bi mnogi roditelji voljeli da njhovo dijete među mnogim školskim knjigama ima i jednu duhovnu, općenito uvaženu i kroz stoljeća cijenjenu knjigu koja bi ostajala s njim, u ovom ili onom obliku, i kad jednoga dana ostavi sve svoje školske udžbenike. Koja je knjiga za to prikladnija od Biblije? Priređivačica teksta potrudila se načiniti jednu prilagođenu verziju Biblije za djecu od prvog do šestog razreda osnovne škole. U ovom djelu svoje mjesto ima svaka od knjiga Staroga i Novoga zavjeta, no njihov tekst tako je prilagođen osnovnoškolskom djetetu da niti čini štetu biblijskom tekstu glede biti svetopisamske poruke niti od maloga čitatelja traži doslovno čitanje cijele Biblije. Biblijske knjige zastupljene su s po nekoliko zanimljivih priča prepričanih suvremenim jezikom i popraćenih ilustracijama koje ponekad spajaju motive spomenute u tekstu s motivima suvremenog života današnjeg čitatelja. Svaki važan pojam ili ime spomenuto u tekstu nalazi na koncu knjige svoje tumačenje od nekoliko rečenica, zajedno sa zemljopisnom kartom Bliskog Istoka, kartom Izraela u Isusovo vrijeme i kazalom biblijskih tekstova.

Dimenzije knjige: 13.5x17 cm. Izdavač: Naša Djeca.

Autorica tekstova je Lizzie Ribbons, koja je dosada priredila više uspješnih izdanja ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moja školska biblija autora Gunzel-Horatz, Renate. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Nakladnička kuća Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavača u Hrvatskoj te je prepoznata kao obiteljski nakladnik.

POVEZANE KNJIGE