Četiri drame

Četiri drame - Čehov, Anton Pavlović | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čehov, Anton Pavlović
DIMENZIJA
10,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Četiri drame.pdf
ISBN
1674494680590

OPIS

Zahvaljujući prijevodima Čede Price, u prigodi smo čitati četiri velike drame: Galeb, Ujak Vanja, Tri sestre i Višnjik. Ponovno čitanje tih drama potvrđuje da je K. Čukovski i te kako imao pravo kada je zapisao: Čehovljevo je djelo nadživjelo tolike svjetske katastrofe, revolucije, srušena kraljevstva, slavne ličnosti i knjige, književne mode i smjerove, i živi i dalje neprekidno, i radovat će mu se naraštaji unuka, kao što su mu se radovali naraštaji djedova i očeva….

CROSBI ID: 433243 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Četiri drame Ranka Marinkovića (Four Plays by Ranko Marinković) Autori Senker, Boris Izvornik Ranko Marinković, Glorija i druge drame, Školska knjjga, Zagreb ... George Bernard Shaw: Četiri drame Kućevlasnici - Zanat gospođe Warren - Candida - Đavolov učenik (KS8) Time u očima svojih ljudi, a što uključuje njegove prijatelje, oca i zaručnicu Ethne (K.

Ponovno čitanje tih drama potvrđuje da je K. Čukovski i te kako imao pravo kada je zapisao: Čehovljevo je djelo nadživjelo tolike svjet Zahvaljujući prijevodima Čede Price, u prigodi smo čitati četiri velike drame: Galeb, Ujak Vanja, Tri sestre i Višnjik.Ponovno čitanje tih drama potvrđuje da je K.

POVEZANE KNJIGE