Forenzična stomatologija

Forenzična stomatologija - Brkić, Hrvoje | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brkić, Hrvoje
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Forenzična stomatologija.pdf
ISBN
1731328554854

OPIS

Djelo Forenzična stomatologija, prvo djelo takve problematike u Hrvatskoj, rad je stručnjaka Katedre za forenzičnu stomatologiju i ostalih stručnjaka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko premašuje uobičajenu ulogu udžbenika. Djelo je vrijedno štivo za upoznavanje studenata stomatologije s važnom ulogom forenzične problematike, ali je istodobno i dobra osnova za one doktore stomatologije koji se žele baviti forenzičnom stomatologijom. Forenzična stomatologija koristit će i specijalistima sudske medicine jer otvara nove vidike i proširuje spoznaje o mogućnostima i nužnosti zajedničkog rada na problemu identifikacije, ali i nekim drugim oblicima vještačenja.

To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko pr Djelo FORENZIČNA STOMATOLOGIJA, prvo djelo takve problematike u Hrvatskoj, rad je stručnjaka Katedre za forenzičnu stomatologiju i ostalih stručnjaka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko p remašuje uobičajenu ulogu udžbenika.

February 2021. Pri dobivanju odgovora na pitanja iz sudsko-pravnog konteksta, a koja se tiču ljudi, odnosno njihova zdravlja i života, najvažniju ulogu ima forenzična ili sudska medicina. Ona čini znanstveno i stručno utemeljenu platformu za... Centar DBA je organizacija koja se bavi razvojem i unapredjenjem oblasti bezbednosti, istraga i odbrane.

POVEZANE KNJIGE