Kratke priče o malim ljubimcima

Kratke priče o malim ljubimcima - Montemagno, V. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Montemagno, V.
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratke priče o malim ljubimcima.pdf
ISBN
6763362593605

OPIS

Lijepe priče o simpatičnim ljubimcima poučit će djecu da su životinje naši prijatelji koji zaslužuju pažnju i ljubav.

"Često se može čuti istinita činjenica da u odgoju nema recepata, odnosno da ... priče iz ženske kaznionice Zatvor je ništa prema krivnji koju nosim jer sam oduzela život. Pisanje me spasilo Bez obzira na to jesu li ostvarili obiteljski sklad garniran djecom i kućnim ljubimcima te pristojnim okućenjem, likovi Tanje Radović kao da stalno ispočetka preispituju zakonitosti po kojima su i zbog kojih su na životu. Počasni gosti bili su nam Irska, Vels, Nizozemska, Škotska, Brazil i Katalonija, pozornice su odzvanjale „velikim" i „malim" jezicima (islandski, baskijski, latvijski, malteški, velški…), a u projektu blizancu festivala, ediciji Antologije europske kratke priče, objavljeno je 18 vrijednih knjiga, zemljovida onoga što je prezent ... Kratke priče; Kućni ljubimci pozitivno djeluju na našu sliku o sebi.

(23:59) Dolazimo vam s jednim malim podsjetnikom - još nam je malo manje od mjesec dana otvoren natječaj za priče. Tražimo spekulativnu fikciju, sve od najmanjih minijatura (100 riječi) do novela (40 000 riječi).

POVEZANE KNJIGE