Kaktus bajke

Kaktus bajke - Škrinjarić, Sunčana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škrinjarić, Sunčana
DIMENZIJA
10,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Kaktus bajke.pdf
ISBN
8263651748173

OPIS

…KAKTUS BAJKE uvelike se razlikuju od klasičnih bajki. U njima nema kraljevića ni lijepih djevojaka, nema vila ni divova, a ni patuljaka ni vještica. Većina je priča u toj zbirci fantastična, ali pojavljuju se i priče u kojima se ne događa ništa nemoguće(priče Sanja uvijek ima vremena, Priča o Braci, Maslačak i modri mak i Neobičan izlet), već pričaju o običnoj djeci u običnome stvarnom svijetu… Priredila Dubravka Zima ilustrirao Simon Bogojević Narath metodička obrada Kristina Kostadinovska

Zli jezici razaraju ____, a izvana izgledaju slatko poput najboljih ____. Proza spisateljice odlikuje se maštom i sugestivnim jezikom. Svoje djetinjstvo u metafori spominje u mnogim svojim djelima bez obzira na to što ono nije bilo lijepo.

Svoje djetinjstvo u metafori spominje u mnogim svojim djelima bez obzira na to što ono nije bilo lijepo. Napisala je više djela, a među njima su najpoznatije Kaktus bajke, Pisac i vrijeme, Slikar u šumi, Pisac i princeza, Ulica predaka i Kazališna kavana.

POVEZANE KNJIGE