Šopingholičarka se udaje

Šopingholičarka se udaje - Kinsella, Sophie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Šopingholičarka se udaje.pdf
ISBN
6163107824061

OPIS

U ovom trećem nastavku glavna junakinja, neodoljiva šopingholičarka, napokon uživa; radi posao koji obožava, živi na Manhattanu s dečkom kojeg voli, no jednog dana sva se idila ruši. Upravo kad je pomislila kako će uživati u pripremama za vjenčanje, stvari se kompliciraju – prebogata svekrva želi ekstravagantno, a Beckyna majka tradicionalno vjenčanje…

Zaprepasti se kad shvati koliko joj se život promijenio: udana je za prezgodnoga muškarca, napredovala je na poslu i na papiru njen izgleda ... Knjiga Sophie Kinselle, kao i njena četiri nastavka („Šopingholičarka u inozemstvu", „Šopingholičarka se udaje", „Šopingholičarka ima sestru", „Šopingholičarka i beba") postale su međunarodni fenomen, osvajajući strastvenu i predanu grupu čitatelja. Svaka knjiga je postala bestseler i u Sjedinjenim Državama i u ... - Zaključno s 31.

Očuvano. Koristite razmak za odvajanje tagova.

POVEZANE KNJIGE