Pouke života

Pouke života - Kubler-Ross, E. Kessler, D | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kubler-Ross, E. Kessler, D
DIMENZIJA
12,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Pouke života.pdf
ISBN
6399026857691

OPIS

Je li ovo zaista život kakav želim živjeti? Svatko od nas u nekom trenutku postavlja ovo pitanje. Tragedija nije u tome da je život kratak, nego da često ne vidimo ono što je uistinu važno. Kad biste znali da vam preostaje još samo nekoliko dana života, kako biste ih proživjeli? Elisabeth Kübler-Ross i David Kessler vode nas kroz pouke koje trebamo naučiti kako bismo mogli živjeti život u svoj njegovoj punini. Oboje su dotaknuli sam rub života stotinama puta s onima koji su umrli i s onima koji su preživjeli. U svom radu i kao terapeuti intenzivno su se posvetili radu s umirućima i istraživanju smrti i umiranja. Pouke života suočavaju se s izazovima života, od ljubavi i sreće, do tuge, krivnje i straha, otkrivajući istinu o našim strahovima, nadama, odnosima i, iznad svega, o veličini toga tko mi uistinu jesmo.

Franje (2) Mnogo je lijepih pouka iz života sv. Franje.

Franjo je živio u punini životom veoma… Opis - POUKE ŽIVOTA - Kako nas naša smrtnost može poučiti životu i življenju. Kad biste znali da vam preostaje još samo nekoliko dana života, kako biste ih proživjeli? Elisabeth Kübler-Ross i David Kessler vode nas kroz pouke koje trebamo naučiti kako bismo mogli živjeti život u svoj njegovoj punini. Ostali autori: David Kessler Opis: Kako nas naša smrtnost može poučiti životu i življenju Mnogo se toga može naučiti iz primjera ovog nevjerojatnog sveca i crkvenog naučitelja, no možda najveća pouka koju nam daje sv.

POVEZANE KNJIGE