Knjiga mog kompjutera

Knjiga mog kompjutera - Winterson, Jeanette | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winterson, Jeanette
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga mog kompjutera.pdf
ISBN
5034147607168

OPIS

Jeanette Winterson u ovom je romanu ispisala zanimljivu ljubavnu priču, u kojoj ništa nije izvjesno: ni spolovi, niti vrijeme u kojem su živjeli i žive zaljubljeni junaci/junakinje. Uzimajući za sebe slobodu koju posjeduje svatko tko se u noći “emajlira” s nekim koga ne poznaje, autorica vodi priču kroz tobožnji splet slučajnosti, te bi se reklo da ljubav počinje paljenjem, a završava gašenjem kompjutera. Sloboda, samo za jednu noć – moto je ove knjige koja se otvara veličanjem avanture, a zaključuje apoteozom istinske ljubavi. “Divno napisano, lijepo, potresno i nezaboravno štivo. Darujte nekome do koga vam je istinski stalo.” Simon Schama, Mail on Sunday “London, Capri, Pariz, cyberspace: ova knjiga izmišlja samu sebe dok je čitamo. Na granici bajke, mita i popularne kulture, Jeanette Winterson napisala je remek-djelo koje nije ni stvarno niti izmišljeno, već vibrira u nekom začaranom međuprostoru.” Marie Claire“Orlando digitalne ere.” Amazon.comJeanette Winterson britanska je spisateljica čiji je prvi roman Naranče nisu jedino voće dobio nagradu Whitbread 1985. za književnog debitanta. Od tada je objavila sedam romana uključivši Passion Written on the Body i Knjiga mog kompjutera, zbirku kratkih priča, zbirku eseja i, nedavno, dječji roman. Knjige su joj prevedene na više od 30 jezika te adaptirane za televiziju, film i kazalište. Živi u Oxfordshireu i Londonu.

Jeanette Winterson - Knjiga mog kompjutera količina. Dodaj u košaricu.

Kada kupujete kompjuter - neka to bude po Vašoj meri. Kompjuter koji će Vama najbolje služiti, a ne Vi njemu! Uštedite novac, vreme i nerve! Zašto da bespotrebno trošite svoj novac... Smešteni u udobnim kolibama u etnoselu "Montenegro" u Gornjim Breznima u Crnoj Gori, bez upotrebetelefona, televizora, kompjutera, ali i bez konzumacije alkohola, kafe i grickalica, njih šestoro se borilo za nagradu od 300 evra, pišu "Vijesti.me". Kompjuter je tekovina mog unuka Znam da dolazi vreme drugog senzibiliteta i s tim se treba pomiriti.

POVEZANE KNJIGE