Ishranom protiv raka

Ishranom protiv raka - Jack, Alex | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jack, Alex
DIMENZIJA
6,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Ishranom protiv raka.pdf
ISBN
9902170434916

OPIS

Dok rizik i učestalost raka raste, knjiga Ishranom protiv raka i dalje je osnovno štivo za one koji se žele izliječiti od raka ili spriječiti pojavu teških degenerativnih oboljenja prirodnim putem. Pozivajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje dijetetski program koji se može sigurno i jednostavno provoditi kod kuće, upola jeftinije od uobičajenih jela i medicinske njege. „Ova knjiga ima nakanu da sve koji su spremni njegovati ljudsko dostojanstvo, a time i vještinu upravljanja svojim mogućnostima, isprati iz stanja bolesti u svijet optimalnog zdravlja.“ Zlatko Pejić

Izuzetno štivo koje je pomoglo u lečenju mnogima! Knjiga se sastoji od tri dela, a to su: Prirodno predupređenje raka; Smernice za prilaz raznim oblicima raka; Recepti i jelovnici. Vitamin B17 ili amygdalin je prvi put otkriven 1830.g. u gorkom bademu.

Pred vama je knjiga koja je, po mnogim svjetskim stručnjacima postavila nove temelje u razmišljanju o zdravlju i bolesti suvremenog čovjeka. Oslanjajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje nov dijetetski program koji se sigurno i jednostavno može primjenjivati kod ... Dok rizik i učestalost raka rastu, Ishranom protiv raka i dalje ostaje osnovno štivo za one koji žele zadržati ili steći dobro zdravlje prirodnim putem.

POVEZANE KNJIGE