Snovi i njihovo tumačenje

Snovi i njihovo tumačenje - Bašić Poslek, Arijana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić Poslek, Arijana
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Snovi i njihovo tumačenje.pdf
ISBN
1214517407351

OPIS

Snovi… Nekontrolirani i neovisni o našoj volji, neobjašnjivi… Veoma nejasni, gotovo zastrašujući ili veoma jednostavni, jasni i ugodni… Da li su odjek naše nealnisti, naših strahova, stvarnog života, nečeg “već viđenog”, ili opisuju našu budućnost, nagovješćuju događaje koji nam tek dolaze… Taj fenomen sna čovjeka zanima od davnina; obične ljude ali i naučnike. U današnje vrijeme snovima se više ne pripisuju nadnaravne ili neke posebne, tajanstvene moći kao nekad, a među običnim ljudima uglavnom se prihvaćaju kao zabava, razonoda. Od uvijek se priznavala psihološko značenje snova, ali je na različite načine tumačeno. Razvitkom suvremene psihologije snovi su podvrgnuti ozbiljnom proučavanju i to s raznih stajališta, i kao što je poznato, drži se da je fenomen sanjanje izvanredno značajan, naročito u psihoanalizi. Mada se uglavnom svi slažu u tome da snovi imaju izvanredno značenje i utjecaj, još ne postoji izgrađeno mišljenje jesu li oni normalna i stalna i posve zdrava i prirodna pojava. Freud ih istodobno prihvaća i kao neurotične i kao zdrave. Međutim, izgleda da je najpametnije shvatiti ih kao nešto posve prirodno.

Golotinja u javnosti - kad izabiremo odjeću u svakidašnjem životu, mi u biti prezentiramo svoj imidž i biramo način na koji ćemo se ... Snovi i njihovo značenje. maj 18 2013.

Mnogi ih tumače kao vezu sa božanstvom i najboljim načinom za predviđanja budućnosti.Zbog toga je tumačenje snova u nekim kulturama od velike važnosti. Snovi i realnost.

POVEZANE KNJIGE