Praktično vrtlarstvo

Praktično vrtlarstvo - McHoy, Peter | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McHoy, Peter
DIMENZIJA
11,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktično vrtlarstvo.pdf
ISBN
9233753847201

OPIS

Cjelovit i postupan vodič za uspješno vrtlarenje, od oblikovanja, planiranja i sađenja biljaka do redovnih sezonskih radova održavanja. Pouzdan praktičan priručnik o planiranju i održavanju vrtova svih veličina i položaja. Sve što treba znati o oblikovanju vrta, planiranju najprikladnijeg nasada i o provođenju plana. Precizne upute za gradnju ribnjaka, zidova, staza, patija, kamenjara i ostalih vrtnih detalja. Opsežan priručnik o svim vrtlarskim zadacima opisanima po godišnjim dobima. Korak-po-korak prikazano je uzimanje reznica, sijanje sjemena, plijevljenje, njegovanje, uočavanje i uništavanje štetočina i bolesti – za cvijeće, voće i povrće. Ova je knjiga savršen izvor i praktičan vodič svakom vrtlaru tijekom cijele godine – s više od 1000 fotografija u boji.

Više od 40 godina Maria Thun bavi se svojim jedinstvenim istraživanjima, a sve je počelo vrlo skromno. Mala knjižica Rudolfa Steinera Praktično izgrađivanje mišljenja navela ju je da počne vršiti pokuse u okviru biološko- ...

Suzi rezultate pretraživanja. Suzi rezultate pretraživanja.

POVEZANE KNJIGE