I vi možete iscjeljivati

I vi možete iscjeljivati - Angelo, Jack | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Angelo, Jack
DIMENZIJA
7,54 MB
NAZIV DATOTEKE
I vi možete iscjeljivati.pdf
ISBN
7782307391739

OPIS

I vi možete iscjeljivati predstavlja praktičan tečaj koji vas vodi, korak po korak, prema buđenju i razvijanju vašeg vlastitog iscjeliteljskog dara. Napisao ga je jedan od najuvaženijih britanskih duhovnih iscjelitelja i učitelja.Ovaj bogato ilustrirani i opsežan vodič može se koristiti kao priručnik za samoiscjeljivanje, kao podsjetnik iscjeliteljima, i također, kao gradivo u radionicama.

Voljeti sebe možda zvuči kao oksimoron nakon što ste "zgriješili", ali niti jedna veza neće preživjeti ako ste puni prijezira prema sebi. Četvrta razina polja je poput plazme, i ovdje se nalaze oblaci energije svih boja kao i na drugoj razini s tim da su prožete rozom bojom. Preko ove razine smo povezani sa svim živim bićima.

Budući da ovaj broj simbolizira smrt i ponovno rođenje, osjećate duhove i entitete. Stoga možete prijeći granice poznatog svijeta i ljudskih mogućnosti, kao što to rade svi ... Škola GAIA energije - kako i vi možete biti inicirani! Ljetna škola GAIA energije.

POVEZANE KNJIGE