Žena vašeg života

Žena vašeg života - Baxendale, Martin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baxendale, Martin
DIMENZIJA
5,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena vašeg života.pdf
ISBN
5426243809429

OPIS

Priručnik s uputama za muškarceUPOZORENJE! Nipošto se ne upuštajte s novim ženskim primjerkom niti se bavite svojim postojećim osobnim primjerkom ako prethodno pažljivo ne pročitate ove upute. Takav propust može ugroziti izglede za dugotrajnu sretnu vezu s vašim osobnim primjerkom i/ili imati kao posljedicu duboke nesporazume, neprestane svađe i povremeni udarac koljenom u jajca. Ali uz pomoć ovog neprocjenjivog priručnika, čak i najbeznadniji, najnespretniji muški korisnik može uskoro postati stručnjak na temu ponašanja prema odabranom primjerku, rada s njim, skrbi o njemu, što će im zajamčiti cjeloživotnu sreću i uzajamno spolno zadovoljstvo.

Baka se več pomalo nervozna okrene prema djetetu i kaže mu neka je Kod većine parova primanje ili pružanje oralnog seksa je dio seksualnog života, ali bez obzira što je dio užitka nema puno informacija o tome koliko je siguran za zdravlje. "Oralni seks nije nužno loš za vašu vaginu", kaže Alisa Dvek, ginekolog koautori knjige The Complete A to Z for Your V ... Dr.

Umjesto karanfila i bombonjera, Westgate Shopping City ženama poklanja izložbu „Žene, ženama". Izložbu portreta potpisuje cijenjeni fotograf Zvonimir Ferina, koncept Nikola Grbin, a nastala je u suradnji s časopisom „Ljepota&zdravlje". Jedno istraživanje na 1000 žena pokazalo je da je 89 posto žena u dobi između 45 i 55 godina bilo u najboljoj seksualnoj fazi svog života.

POVEZANE KNJIGE