Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti

Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti - Ehrhardt, Ute | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ehrhardt, Ute
DIMENZIJA
8,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti.pdf
ISBN
7414431203767

OPIS

Zamke u razmišljanju otežavaju ženama život. Ute Ehrhardt prekida s tim. Ona objašnjava koji su to mehanizmi, koje vlastite zakletve i konkretne prijetnje, koje sprječavaju žene da vode ispunjen život kojim bi same upravljale. Ona opisuje i konkretan put koji će nas izvesti iz tih destruktivnih modela: rješenja – umjesto – lamentacija.

Bogovi koji su došli iz svemira? BIBLIJA NIJE SVETA KNJIGA . TIJELO-Priručnik za korisnike. Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti.

Zatvori Registracija Književnost (beletristika) Stručna literatura - Znanje - Učenje - Društvo & društvene znanosti - Psihologija - Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti - otkup i prodaja rabljenih knjiga. Ute Erhardt DOBRE CURE IDU U RAJ, A LOŠIMA SU OTVORENI PUTI Format: 20x14 cm Broj stranica: 228 Uvez: tvrdi Godina izdanja: 1997 Izdavač: V.B.Z., Zagreb II Dobre cure idu u raj, a lošima su otvoreni puti Zašto nam dobrota ne pomaže da Zagreb : V.B.Z., 1997. - Lokacija: Knjižnica Metel Ožegović - Varaždin.

POVEZANE KNJIGE