U njegovo ime / Misli za stremitelje

U njegovo ime / Misli za stremitelje - Jinarajadasa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jinarajadasa
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
U njegovo ime / Misli za stremitelje.pdf
ISBN
5862172439863

OPIS

“U njegovo ime” predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja, onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u učitelja. “U njegovo ime” ujedno je pouka o tome, kako misliti, činiti i ľivjeti u ime učitelja kojeg je u hinduističkoj tradiciji mjesto posvećeno i izabrano. Rasprava obiluje naputcima o ispravnom životu pod pretpostavkama evolucionizma ili stalnog napredovanja k usavršavanju čovjekove prirode, koja je božanske suštine. Sri Ramov zapis “Misli za stremitelje” donosi također naputke o ispravnom ľivotu i njegovanju duha u razvijanju hinduističke filozofije i umjetnosti življenja. Na izrazito profinjen način izložena je suština hinduističkog evolucionističkog nauka o identitetu i posvemašnjoj prožetosti atmana i brahmana. Ovo djelo možemo nazvati priručnikom za sve one koji žele sugestiju i pomoć na svom putu samoostvarenja i koji naslućuju da je doći do punine vlastitog bića ili do spoznaje Jednog zapravo jedna i ista stvar.

Od onih tradicionalnih do onih modernih - svako ime je jedinstveno, a prati nas cijelog života i s njime se identificiramo.Ovoga puta odlučili smo se inspirirati francuskim štihom i odabrali smo za vas čak 40 imena koja su odraz te ljepote, šarma i romantike. U vrijeme kada njegovo ime puni novinske stupce, kada ga tabloidi čereče po naslovnicama, u vrijeme kada mu se prijeti, kada se naziva izdajnikom i pučistom, ali i kada ga po anketama ... Knjiga 'Duhovni pristup rađanju', koju je u Hrvatskoj objavila izdavačka kuća Teovizija, mnogim je ženama pomogla u pripremi za porod, o čemu pišu i mame na forumu Klokanice i na našoj Facebook stranici. Autorica, certificirana doula i voditeljica edukacija za doule, Amerikanka Kelly J.

Podigao sam igru na viši nivo. Danas igračima ne smeš da kažeš ništa. Izbornika Horvata pitali smo što misli o Červaru i koga će pozvati u reprezentaciju ...

POVEZANE KNJIGE