U njegovo ime / Misli za stremitelje

U njegovo ime / Misli za stremitelje - Jinarajadasa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jinarajadasa
DIMENZIJA
7,26 MB
NAZIV DATOTEKE
U njegovo ime / Misli za stremitelje.pdf
ISBN
1787529671090

OPIS

“U njegovo ime” predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja, onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u učitelja. “U njegovo ime” ujedno je pouka o tome, kako misliti, činiti i ľivjeti u ime učitelja kojeg je u hinduističkoj tradiciji mjesto posvećeno i izabrano. Rasprava obiluje naputcima o ispravnom životu pod pretpostavkama evolucionizma ili stalnog napredovanja k usavršavanju čovjekove prirode, koja je božanske suštine. Sri Ramov zapis “Misli za stremitelje” donosi također naputke o ispravnom ľivotu i njegovanju duha u razvijanju hinduističke filozofije i umjetnosti življenja. Na izrazito profinjen način izložena je suština hinduističkog evolucionističkog nauka o identitetu i posvemašnjoj prožetosti atmana i brahmana. Ovo djelo možemo nazvati priručnikom za sve one koji žele sugestiju i pomoć na svom putu samoostvarenja i koji naslućuju da je doći do punine vlastitog bića ili do spoznaje Jednog zapravo jedna i ista stvar.

"U to ime, za mog prijatelja, gospodina seljaka, neko se rodi da bude gospodin… JUSTIN Timberlake je potvrdio da su on i supruga Jessica Biel u 2020. godini postali roditelji dječaka, a u razgovoru s Ellen DeGeneres je otkrio i njegovo ime - Phineas! Pogledajte ovu objavu na Instagramu. ŠOK ZA SRBIJU: Njegovo ime pominjalo se pred prvi Piksijev spisak, a on 28 42 NEZAPAMĆENA DRAMA NA MEČU SRPSKOG TENISERA: Srušila se sudijska stolica, 12 30 HIT REAKCIJA NIKOLE JOKIĆA O KOJOJ SE PRIČA Pogledajte kako je srpski centar 37 U veljači 2009, Sud BiH osudio ga je na 27 godina zatvora za zločine protiv čovječnosti, koji su uključivali ubojstvo, mučenje, seksualno nasilje, progon i druga nečovječna djela.

Misli za stremitelje / N[Nilakanta] Sri Ram ; [prijevod Zoran Šurina]. - II Jinarajadasa: U Njegovo ime / Ram: Misli za stremitelje -50% jeftinije Format: 17x12 Broj stranica: 110 Uvez: meki Godina Prodajem knjigu - U njegovo ime, Sri Ram, Misli za stremitelje.

POVEZANE KNJIGE