Djevojčica i trombon

Djevojčica i trombon - Skarmeta, Antonio | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skarmeta, Antonio
DIMENZIJA
11,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojčica i trombon.pdf
ISBN
9900489108077

OPIS

U čileansku luku Antofagastu stiže trombonist s dvogodišnjom djevojčicom koju predaje malicijskom doseljeniku Estebanu Coppeti uvjeravajući ga da se radi o njegovoj unučici. Unatoč vrlo upitnu srodstvu, Esteban prihvaća djevojčicu koja će s njim proživjeti dane djetinjstva i mladalaštva te pokušati proniknuti u vlastiti identitet i prošlost.Saznavši da je njena moguća baka Alia Emar – koju su neprijateljski vojnici silovali prve bračne noći na jadranskom otoku Gemi – odluči dati mašti na volju te preuzeti njen identitet i ime kako bi je oživjela vlastitim životom. Iako je krvna veza između Estebana i djevojčice upitna, njihov se odnos zasniva na ljubavi, ironiji i boli, stvarajući među njima još jaču povezanost od one krvne. Poput drugih malicijskih doseljenika u Čile i Alia Emar gaji veliku ljubav prema filmu, romantičnim junakinjama te posebno prema New Yorku. U njem se jednoga dana želi sresti s Reinom Coppetom, djedovim bratom i mogućim tvorcem filmskoga monstruma Kinga Konga. Potraga za sudionicima bijega u SAD dovodi je do zanimljivih ljudi koji će je podržati ili spriječiti u tom naumu. U romanu sve vrvi od ljubavi prema životu; bol i nježnost znalački su izbalansirani. Pripovijedanje teče spontano, popraćeno je s puno humora i onog zanosa kojim je Skármeta začarao čitatelje svojih poznatih romana Nerudin pismonoša i Pjesnikova svadba.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. trombon prijevod u rječniku hrvatski - ruski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Prilika za svu djecu i mlade: U tijeku upisi na BESPLATNE glazbene poduke u žrnovačkoj limenoj glazbi! Poduke se održavaju u novouređenoj učionici koja je adaptirana i opremljena upravo za te svrhe, a polaznici uče solfeggio te sviranje instrumenta po izboru: truba, trombon, eufonij, saksofon, flauta, klarinet, bubnjevi, klavir i gitara Dimenzije: 12,50 x 20,00 cm.Opseg: 546 stranica.Uvez: tvrdi, plastificirani; s plastificiranim zaštitnim ovitkom.Stanje knjige: vrlo dobro.S francuskog preveo Ivan ... Toggle navigation ... Knjigolov.hr - online knjižara, svi naslovi, svi autori na jednom mjestu. Foto: Autor: Naslov: Izdavač, (mjesto i godina) Smještaj : Lazarillo de Tormes: Zagreb : Meandar, 2002: Odrasli odjel: Alberto de Diego, Eliseo: Priča o Joseu Osim pisanja, Eva se bavi i glazbom, te svira trombon u Umjetničkoj školi 'Miroslav Magdalenić' Čakovec, Područni odjel Donji Kraljevec, te u Puhačkom orkestru Grada Preloga Ponuda "Usnik za trombon Bach 341 6hal" je arhivirana.

Jedno od najstarijih glazbala uopće. Poznavali su ga starozavjetni Hebreji (hazozeroth), Indijci (karana) i Rimljani (buccina).Današnji mu je izgled oblikovan do XV.

POVEZANE KNJIGE