Lavlji dječak

Lavlji dječak - Corder, Zizou | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Corder, Zizou
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Lavlji dječak.pdf
ISBN
3215723483424

OPIS

Na početku ove priče smještene u blisku budućnost roditelje malog dječaka Charlija Ashantija, poznate znanstvenike, otmu zbog novog otkrića do kojeg su uspjeli doći – cjepiva protiv astme. Ova klasična drama u kojoj dijete mora upotrijebiti sva svoja znanja i vještine kako bi pomoglo svojim roditeljima, obogaćena je zanimljivim elementom – sposobnošću dječaka da govori i razumije mačji jezik. Charliiju u potrazi za roditeljima pomažu male i velike mačke – od gradskih lutalica do lavova s broda- plutajućeg cirkusa kojim Charlie plovi do Pariza. Charlie se sprijatelji s nostalgičnim lavovima koji čeznu za svojim domom, Afrikom, i smisli smioni plan kako da ih oslobodi, čime knjiga dolazi do uzbudljivog, ali iznenadnog kraja koji ostavlja čitatelje u neizvjesnosti i željne nastavka u drugoj knjizi predviđene trilogije. Ova privlačna pustolovina o herojima, negativcima i nevjerojatnim događajima proizašla je iz pera novog, zanimljivog spisateljskog tima kojeg čine majka i njezina desetogodišnja kći. Stapajući na zanimljiv način poznato s novim i neočekivanim, ”Lavlji dječak” uzbudljiv je roman pun ushićenja – knjiga predodređena da postane klasikom.

Od formalnih i svečanih prigoda kada su košulje, hlače i kravate glavne, do igre za vikend kad samo t-shirti, jeans ili bermude i tenisice pašu, naš pažljiv i odlično napravljen izbor novih komada će učiniti da se dječaci osjećaju udobno i stylish cijelog dana. Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Ova mama je odlučila da testira lavlji kostim svog sina, stavljajući dječaka pred - pravog lava! Da, da, da.

Valjda nije pokvario ništa! :) #salama #dječak #ideja 0. 0.

POVEZANE KNJIGE