Kad djeca obole

Kad djeca obole - Nees-Delaval, Barbara | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nees-Delaval, Barbara
DIMENZIJA
12,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad djeca obole.pdf
ISBN
5375601087478

OPIS

Znati pomoći i utješiti žele svi roditelji kada je njihovo dijete bolesno. Preduvjet za to jest poznavanje odgovarajuće bolesti, pravilnoga liječenja i njege.Ovaj priručnik za roditelje informirat će vas o:simptomima i tijeku pojedinih bolestimogućnosti liječnikove dijagnoze i liječenjapreventivnim zdravstvenim pregledima i cijepljenjima. Pristupačno i lako razumljivo objasnit će vam:kada i kako ćete moći pomoći svome djetetuna koji ćete način djetetu pružiti prvu pomoć. Barbara Nees-Delaval je izučena dječja njegovateljica i majka dvoje djece. Već godinama vodi školu za roditelje i poznata je kao autorica knjiga o majci i djetetu.

Stigla je nova školska godina. Neki mališani su ponovno krenuli u vrtiće, a neki su već dovoljno veliki da sjednu za školske klupe (iako nekima nožice nisu dovoljno duge da dođu do poda)..

Otkriveno je da ta djeca imaju pet puta veći rizik da će se u budućnosti nositi s jakom depresijom i samoozljeđivanjem, od njihovih heteroseksualnih vršnjaka. ...

POVEZANE KNJIGE