Teška voda

Teška voda - Amis, Martin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amis, Martin
DIMENZIJA
4,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Teška voda.pdf
ISBN
9353962330046

OPIS

U knjizi ”Teška voda” Martin Amis sakupio je svoje priče koje su nastajale u dugom periodu od dvadeset godina, no ta činjenica nimalo nije umanjila njihovu kvalitetu. Dapače! Upravo one na najbolji način ilustriraju kako piše Amis, a piše vješto, zabavno, i gotovo uvijek nepredvidljivo. O čemu god pisao, o lošem seksu, imigrantima, robotima, Amis piše odlično. Njegov urnebesni humor povremeno je na granici ludizma, njegovi su likovi gotovo uvijek pamtljivi, njegova satira podjednako je dojmljiva kao i njegova persiflaža ili ironija. Upravo priče sakupljene u knjizi ”Teška voda” pokazuju koliko je Martin Amis utjecao na mlađu generaciju britanskih prozaika, poput Zadie Smith, Johna Williamsa, i dakako Irvinea Welsha. Na ovakve priče ne nailazite svaki dan.

studenoga 2008 Piše B.G. Slika nije dostupna Čuli ste za legende o eliksiru mladosti, čaši vina dnevno, rakiji prije spavanja i na stotine drugih savjeta za dulji i zdraviji život.

Guli ć(2003.) Shematski prikaz procesa klorinacije za razne vrste voda U sklopu programa Mjeseca knjige predstavljena je knjiga pjesama 'Teška voda' rano preminulog dubrovačkog pjesnika i kipara Mara Šehović. Riječ je o knjizi koja je objavljena ovog ljeta u izdanju Društva dubrovačkih pisaca, a predstavljanj... teška voda prijevod u rječniku hrvatski - nizozemski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE