Velike biblijske istine

Velike biblijske istine - Murphy, Joseph | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
12,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Velike biblijske istine.pdf
ISBN
4554205960751

OPIS

Knjige dr. Josepha Murphyja prava su blagodat za suvremenog zapadnjaka. One nas vraćaju izvorima naše civilizacije ukazujući nam na praktičnu vrijednost biblijskih poruka i učenja. Biblijske poruke osnažuju klonula čovjeka, ukazuju mu na put rješavanja svakovrsnih problema, pružaju nadu i grade pouzdanje u Boga, bez čega nema mirnoga i sretnoga života. Dr. Murphy naglašava važnost molitve, ali ukazuje i na to da čovjek mora i sam poraditi na rješavanju svojih problema u skladu s narodnom poslovicom: Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći. No način rješavanja problema uvijek mora biti u skladu s Božanskim zakonima, jer samo se tako može postići trajan uspjeh.

Knjige dr. Josepha Murphyja prava su blagodat za suvremenog zapadnjaka.

Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove. Joseph Murphy - Velike biblijske istine za ljudske probleme Nakladnik: V.B.Z. Zagreb 2002.

POVEZANE KNJIGE