Velike biblijske istine

Velike biblijske istine - Murphy, Joseph | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
7,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Velike biblijske istine.pdf
ISBN
3528638982162

OPIS

Knjige dr. Josepha Murphyja prava su blagodat za suvremenog zapadnjaka. One nas vraćaju izvorima naše civilizacije ukazujući nam na praktičnu vrijednost biblijskih poruka i učenja. Biblijske poruke osnažuju klonula čovjeka, ukazuju mu na put rješavanja svakovrsnih problema, pružaju nadu i grade pouzdanje u Boga, bez čega nema mirnoga i sretnoga života. Dr. Murphy naglašava važnost molitve, ali ukazuje i na to da čovjek mora i sam poraditi na rješavanju svojih problema u skladu s narodnom poslovicom: Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći. No način rješavanja problema uvijek mora biti u skladu s Božanskim zakonima, jer samo se tako može postići trajan uspjeh.

da razbojnici predočavaju velike korporacije i pohlepne poslovne ljude, a da svećenik i levit predočavaju svijet kršćanstva. Danas se u našim publikacijama pomoću te usporedbe kršćanima skreće pažnja na to da trebaju biti nepristrani prema onima kojima je potrebno pružiti pomoć ... To može biti od velike pomoći u promjeni situacije.

Sa ovim lekcijama sam usavršio neke osnovne stvari, koje da budem iskren u Bibliji i nisam baš najbolje razumio, ali lekcije su stvarno razumljive i za svaku pohvalu. Sve pohvale za odabrani sadržaj, teme i lekcije.

POVEZANE KNJIGE