Ljubav, ljubav…

Ljubav, ljubav… - Dorrie, Doris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
6,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav, ljubav….pdf
ISBN
9513956904133

OPIS

Knjiga Ljubav, ljubav… münchenske filmske redateljice Doris Dőrrie nastala je u suradnji s Volkerom Wachomteom, a na osnovi istoimenog televizijskog filma Doris Dőrrie.Po prvi puta Doris Dőrrie ljubav, svoju omiljenu temu, obrađuje dokumentarno sakupivši intervjue s trinaest njemačkih parova. Autorica je vodila razgovore s parovima različitih socijalnih skupina, obrazovnih nivoa i seksualnih opredjeljenja unutar suvremenog njemačkog društva – od domaćice, majke petero djece, šumarskog pomoćnika, pretilih ljudi, homoseksualaca, lezbijki, para patuljastog rasta…. Svi oni progovaraju o osjetljivim temama kao što su potraga za partnerom, ljubomora, bliskost, sloboda, sreća, bijes, povjerenje, prijevara, a njihove priče o ljubavi i vezi Dőrrie secira drsko i duhovito pokazajući kako je stvarnost ponekad čudnija od same fikcije.

Kao što možete vidjeti, među ove četiri neophodne stvari za život, samo je ljubav - neopipljiva. Ljubav ima mnogo oblika, a mudri kažu da je njen izvor u ekstatičnoj ljubavi duše prema Božanskom; […] Ljubav osvetnika.

ožujka 1846. u Zagrebu te su Hrvati, nakon Nijemaca i Rusa, postali treći narod u Europi koji je dobio nacionalnu operu. Slavite ljubav! Naime, u sklopu kampanje "Ljubav je ljubav: Pola meni, pola tebi" domaći brend nudi pakete donjeg rublja za parove i to s 50 posto popusta na kombinacije dva para ženskog, muškog ili kombinacije ženskog i muškog donjeg rublja.

POVEZANE KNJIGE