Kako sačuvati svoje čudesno srce

Kako sačuvati svoje čudesno srce - Carper, Jean | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carper, Jean
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sačuvati svoje čudesno srce.pdf
ISBN
7350061677051

OPIS

Iako nasljeđe ima važnu ulogu u predispozicijama za srčano oboljenje, pravilan odabir prehrambenih namirnica i dodataka hrani (vitaminski, mineralni i si. dodaci) mogu nadvladati biologiju. Kolumnistica časopisa USA Weekend i autorica najprodavanijih bestselera New York Timesa, Jean Carper za Amerikance prvi izvor najnovijih i najpouzdanijih savjeta o prehrani sada vam daje sve informacije koje su vam potrebne da smanjite rizik od srčanih oboljenja i njihovih štetnih posljedica. Knjiga Kako sačuvati svoje čudesno srce otkriva najnovija dostupna otkrića o fantastičnim mogućnostima hrane, vitamina, minerala i prirodnih sredstava za koje se pokazalo da sprečavaju, liječe, pa čak mogu i izliječiti srčana oboljenja. U ovoj je knjizi sve što trebate znati o tome: – vitamini E, B i C, – beta karoten, – kalcij, – koenzim Q-10, – ljekovita svojstva superhrane kao što su riba, češnjak, avokado i jagode, – jaja i kolesterol, – ljekovita svojstva čaja, – tajna maslinovog ulja i mnogo više. Jean Carper je američka novinarka koja se specijalizirala za pisanje o zdravlju. Marljivo proučava znanstvena istraživanja u SAD-u kao i u svijetu, sintetizira njihove rezultate i piše sjajne pregledne i popularne knjige koje postižu ogromnu čitanost. U svom radu neprestano surađuje s najuglednijim znanstvenicima kako bi njene knjige bile kvalitetnije. Gotovo sve njene knjige trajno su na listama bestselera. I ova je knjiga trajno na listi bestselera New York Timesa. Odlično se prodaje u SAD-u, a prevedena je već na desetak drugih jezika.

Ako se borimo, neće se ukorijeniti u nama zloće koje nanose toliko štete. Gdje kupiti KAKO SAČUVATI SVOJE ČUDESNO SRCE - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Kako sačuvati svoje čudesno srce Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

22:31:56 Ne zaboravljaj: da bi srce ostalo čisto, potreban je trud, bol i mnogo znoja duhovnog! Proučavaj Sveto pismo, razmišljaj o budućim dobrima i ne zaboravi na smrt, jer to pomaže čovjeku u duhovnom napretku. Uvijek misli na Boga i bori se da iskorijeniš strasti jer one napastuju dušu.

POVEZANE KNJIGE