Ljubav, bol i ostala prokletstva

Ljubav, bol i ostala prokletstva - Dorrie, Doris | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
8,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav, bol i ostala prokletstva.pdf
ISBN
2149725829837

OPIS

Četiri prekrasne, ljubavlju prožete, tužne, strašne priče: Usred srce, Muškarci, Novac, Raj. Priče koje će vas osvježiti. Doris Dorrie je maštovita autorica koja svojim nepretencioznim, ali tako privlačnim načinom pisanja čitatelje može opčiniti. Sve se njezine priče kreću između svakodnevice i nadrealizma. To su ironične bajke iz osamdesetih – kino u glavi. Der Kurier, Wien

godini između ostaloga čitati „Marsovac", „Svjetlo koje ne vidimo", „Što nas ne ubije", „Crnooka plavuša", „Ljubav, bol i ostala prokletstva", „Protiv sjevernog vjetra", „Tajno oružje", i „Zaljubljena Peonija." Ugasim svjetlo,legnem u krevet i pokrijem se preko glave..pokušavam pobjeći od istine..od života..skrivam se u mraku jer znam da me nitko neće poći tražiti..jer znam da vise nismo skupa..jer sam u ljubav prestala vjerovati..jer me nitko ne sluša..jer mi se srce kida od boli..tisuće je razloga zašto bježim..osjećam se kao u snu,koji će jednom završiti..taj bi san bio jedna ... Jedna od najvećih dogmi o ljubavi je da je ljubav bol. Ono kad voliš onda patiš.

Naslovnica Detaljnije. Tarot za početnike P.

POVEZANE KNJIGE