Noćni vlak

Noćni vlak - Amis, Martin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amis, Martin
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni vlak.pdf
ISBN
3560716753105

OPIS

Noćni vlak kriminalistički je roman u čijim je središtu istraga naizgled nemotiviranog samoubojstva mlade astrofizičarke. Kroz istančanu studiju o samoubojstvu Amis progovara o najskrivenijim i najpotisnutijim ljudskim iskustvima, tjeskobama, praznini urbanog života, našoj zaštrašenosti pred beskonačnosti svemira… Martin Amis jedan je od najcjenjenijih suvremenih britanskih pisaca, poznat kao pisac urbanih satira i odličan pripovjedač virtuoznog stila.

ponovo prometuju vlakovi između Zagreba i Mađarske Novi vozni red HŽ-a: zadržano svih 14 međunarodnih linija HŽ: i u svibnju superpovoljni vlakovi za Zagreb, Split, Rijeku, Osijek i Vinkovce ZBOG EPIDEMIJE. HŽ do daljnjega ukinuo noćni vlak između Splita i Zagreba, putnici s rezervacijama to doznali na kolodvoru.

Ukupan kapacitet vlaka bit će 650 putnika u 15 vagona. U svibnju, lipnju i rujnu vlakovi će voziti tri puta tjedno s polascima iz Praga petkom, nedjeljom i utorkom, a iz Hrvatske subotom, ponedjeljkom i srijedom. WANG JIAXIN NOĆNI VLAK - Izabrane pjesme.

POVEZANE KNJIGE