Slavni i mrtvi

Slavni i mrtvi - Elton, Ben | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Elton, Ben
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Slavni i mrtvi.pdf
ISBN
1758879196919

OPIS

Za razliku od prethodnih, novi roman britanskog pisca Bena Eltona (1959.) Slavni i mrtvi parodija je jednog sasvim novog medijskog fenomena – popularnog realističnog TV-showa Big Brother. Posuđujući konvencije kriminalističkog i humorističkog romana, Ben Elton propitkuje odnos pojedinca i masovnih medijia, prikazujući zapanjujuće depresivne posljedice, opću javnu ravnodušnost i nedostatak bilo kakvog interesa za drugog. Slavni i mrtvi su naprečac osvojili vrhove književnih top lista, a izdavačka kuća V.B.Z. objavljuje ga u svojoj najpopularnijoj biblioteci Ambrozija.

Jedna od takvih definitivno je fotografiranje sprovoda Leonida Brežnjeva u vrijeme kada je Lazić fotografirao za francusku agenciju SIPA Press. U vrijeme željezne zavjese bilo je gotovo nemoguće iz zapadne Europe doći u Sovjetski Savez, ali Laziću je to pošlo za rukom. Slavni Francuz najavljuje revoluciju: Nova pravila za igru glavom, Svjetsko prvenstvo i Euro svake druge godine.

| izdavač: VBZ. ritn by: bozzo | 03.02.2003.

POVEZANE KNJIGE