Njemački za tri mjeseca

Njemački za tri mjeseca Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemački za tri mjeseca.pdf
ISBN
9809908567516

OPIS

Njemački za tri mjeseca – jezični tečaj u knjizi i na CD-u (4 CD) Jednostavno i brzo učenje jezika po poznatoj svjetskoj metodi. Jezični tečaj namijenjen početnicima te svima koji žele obnoviti znanje njemačkog jezika. Zanimljivo i pregledno sastavljen udžbenik upotpunjuju 4 CD-a na kojima su snimljene sve važne nastavne jedinice, vježbe i konverzacija, što će znatno olakšati učenje i poboljšati izgovor. Jedan sat učenja na dan – i već za tri mjeseca govorit ćete njemački! Osobitost ovoga tečaja jest njegova jednostavnost i praktičnost: omogućava brzo i uočljivo napredovanje te ugodno svladavanje gradiva.

Govorite naglas stranim jezikom od prvog dana. Nakladnička kuća Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavača u Hrvatskoj te je prepoznata kao obiteljski nakladnik. Objavljujemo popularnu beletristiku za odrasle, djecu i mlade, ilustrirane enciklopedije, priručnike za odgoj i roditeljstvo, kuharice, poslovne knjige i filozofske tekstove te lektirni program. Nogomet za pet Sanja Polak.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 78188 ... Želite brzo naučiti njemački jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Njemačke, odnosno sa svima onima ... Njemački za tri mjeseca.

POVEZANE KNJIGE