Put jednote

Put jednote - Krmpotić, Vesna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
5,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Put jednote.pdf
ISBN
8702200315836

OPIS

Tekstovi kao duhovne minijature čija se lutanja, kao i lutanja Vesne Krmpotić kroz uspomene i refleksije na događaje, mjesta i ljude završavaju na početku još jednog putovanja – k nama samima. To je autoričin “Put jednote”. Istinsko putovanje u nepoznato kraljevstvo vlastite suštine. Savjet prije čitanja glasi: “Za putnika je bitno da nauči da ne bude u grču žurbe.” Knjiga koja će vas usporiti da bi naučili uživati na putu.

Yoga-psihologija pomaže nam da odredimo svoje ciljeve, upoznamo sebe i ostvarimo Savršenstvo. Yoga je nauka koja nas uči kako da idealno dišemo, kako da pravilno jedemo i kako da ispravno mislimo.

Zahvalnost je predivno stanje bivanja koje najučinkovitije čisti naš um od svih mentalnih prljavština, nagomilanih […] 2016-05-16 iOS. EVERYONE, PEGI 3, 4+ Moja Tvrtka je aplikacija za vođenje poslovanja na dlanu dok ste u pokretu.

POVEZANE KNJIGE