Masaža refleksnih zona na ruci

Masaža refleksnih zona na ruci - Kliegel, Ewald | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kliegel, Ewald
DIMENZIJA
4,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Masaža refleksnih zona na ruci.pdf
ISBN
2711936274950

OPIS

Jednostavno i učinkovito ublažavanje 29 najčešćih tegoba bilo kad i bilo gdje;Na koji vam način pomaže masaža refleksnih zona na ruci? U refleksnim se zonama na ruci odražava čitavo naše tijelo. Stoga blaga masaža neke zone blagotvorno djeluje na njoj pripadajuće organe i mišiće. Kako si u svakom trenu brzo možete pomoći? Ciljanim pritiskom i laganim pokretom prsta brzo i jednostavno odagnajte svoje tegobe. Masažne je pokrete vrlo lako naučiti, a možete ih neopazice primijeniti bilo gdje – u uredu, tramvaju ili dok gledate televiziju. Liječite sami sebe ovom prirodnom metodom. Pravi potez za rješenje vašeg problema! Od alergija preko celulita do reume autor je za vas odabrao 29 najčešćih tegoba. Saznat ćete uzrok vaših smetnji i naučiti pravu masažnu tehniku za njeno učinkovito ublažavanje i liječenje. Pročitajte kako svoju masažu možete učiniti još učinkovitijom i upotpunite je mirisima, čajevima ili ljekovitim kamenjem. Ewald Kliegel je izučeni maser i stručnjak za tradicionalnu medicinu. U Stuttgartu vodi ordinaciju za prirodno liječenje i predaje na Školi prirodnog liječenja Paracelsus. Za više informacija pogledajte na: www.reflex-zonen.de

Po cijeni Refleksna masaža deluje na ceo organizam i na veliki broj različitih tegoba. Preporučuje se serija od 10 tretmana, i mogu se raditi dok god osoba oseća ne oseti poboljšanje.

Tretmanom refleksnih zona stižete do određenih organa i dijelova tijela te blago potičete njihove funkcije i usklađujete ih. Masažu refleksnih zona stopala, kako se još danas naziva, poznajemo zahvaljujući otorinolaringologu Williamu Fitzgeraldu i njegovome znanju o metodama liječenja tradicionalne indijanske medicine. Proučavao je oko 100 godina stare metode liječenja američkih domorodaca koji su bolesti i bolove liječili pritiskom na određenim dijelovima ... II Masaža refleksnih zona na ruci Ewald Kliegel.

POVEZANE KNJIGE