Osnove međunarodnog marketinga

Osnove međunarodnog marketinga - Previšić, Jozo: Ozretić Došen, Đurđana, Krupka, Zoran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Previšić, Jozo: Ozretić Došen, Đurđana, Krupka, Zoran
DIMENZIJA
9,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove međunarodnog marketinga.pdf
ISBN
6568591878638

OPIS

Knjiga Osnove međunarodnog marketinga je po svojoj koncepciji potpuno usporediva sa sličnim udžbenicima s područja međunarodnog marketinga autora iz zapadnih zemalja (na engleskom jeziku) koji se obično rabe kao osnovni udžbenici na sveučilištima i poslovnim školama. No kvalitetan udžbenik na hrvatskom jeziku s obiljem primjera iz poslovne prakse hrvatskoga gospodarstva nije samo sveučilišni udžbenik za studente na hrvatskim sveučilištima nego istodobno može poslužiti kao koristan stručni priručnik marketinškim menađerima u gospodarstvu u njihovim naporima za poboljšanje poslovnih nastupa na inozemnim tržištima. dr.sc. Milan Jurše, izvaredni profesor Sveučilišta u Mariboru, EPF – Ekonomsko-poslovni fakultet Iz sadržaja: – Priroda međunarodnog marketinga – Planiranje i kontrola međunarodnog marketinga – Ekonomsko okruženje – Političko okruženje – Zakonodavno okruženje – Kulturno okruženje – Istraživanje stranih tržišta – Proizvodi – Usluge – Cijene – Međunarodna marketinška distribucija – Promocija: oglašavanje, osobna prodaja, unaprjeđenje prodaje – Odnosi s javnošću

Tekst je oblikovan tako da potiče znatiželju o upravljačkim znanjima i vještinama poduzeća koja traže trž… Opis. O knjizi: Da bi se shvatilo značenje međunarodnog marketinga i da bi ga se moglo definirati, potrebno je istaći osnovne odrednice marketinga, jer se svaka definicija međunarodnog marketinga mora graditi na temeljnim definicijama marketinga i marketinškog menadžmenta, s dodatnim objašnjenjem međunarodne dimenzije. Knjiga Osnove međunarodnog marketinga je po svojoj koncepciji potpuno usporediva sa sličnim udžbenicima s područja međunarodnog marketinga autora iz zapadnih zemalja (na engleskom jeziku) koji se obično rabe kao osnovni udžbenici na sveučilištima i poslovnim školama.

Naglasak je stavljen na konkurentnost tržišta različitih zemalja. Tekst je oblikovan tako da potiče znatiželju o upravljačkim znanjima i vještinama poduzeća koja traže trž… Opis.

POVEZANE KNJIGE