Javne financije

Javne financije - Brummerhof, Dieter | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brummerhof, Dieter
DIMENZIJA
6,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Javne financije.pdf
ISBN
7260670513116

OPIS

IZRAZITA SUVREMENOST, SVE POJAVE IZ PODRUČJA TEORIJE I PRAKSE JAVNIH FINANCIJA! Ova knjiga predstavlja izuzetno kvalitetno U udžbeniku koji je pred nama govori se o analizi uzroka državnih odluka i njihovih učinaka na razna područja ekonomske aktivnosti. U prvom planu su javne fi nancije, odnosno prihodi i rashodi države. Udžbenik sadrži i vrlo aktualne i analitički dotjerane dijelove o osnovama fi skalne politike stabilizacije, te o osnovama fi skalne politike raspodjele. Također, knjiga posjeduje i prilično rijetku kvalitetu – izrazitu suvremenost. Kratki sadržaj: Osnove javnih financija Alokacijska neučinkovitost tržišta i državna politika alokacije Državni procesi odlučivanja Struktura. Razvoj i odrednice državne aktivnosti Osnovne fiskalne stabilizacijske politike Osnove fiskalne politike raspodjele Okvir za federalnu državu

Jelčić (2001.) For Later. 79% 79% found this document useful, Mark this document as useful.

godine. Udžbenik je tijekom godina postao obvezna literatura na više hrvatskih fakulteta i generacije studenata upravo su se iz te knjige upoznavale s javnim financijama i cjelokupnom ekonomikom javnog sektora.

POVEZANE KNJIGE