Oprostite…jeste li vi vještica?

Oprostite…jeste li vi vještica? - Horn, Emily | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horn, Emily
DIMENZIJA
6,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Oprostite…jeste li vi vještica?.pdf
ISBN
9381054761276

OPIS

Savršena slikovnica za djecu koja se plaše vještica. Djeca su sklona strahovima od čudovišta, vještica i ostalih nevidljivih pojava. To je sasvim normalna pojava i dio je odrastanja. Kako dijete raste i njegovi se strahovi smanjuju. Ako se i vaše dijete boji vještica, odagnajte mu strah ovom šaljivom pričom o crnom mačku i veselim vješticama.

ali, tek ga je ondje dočekalo pravo ... Crni, vrlo, vrlo crni mačak Herbert, usamljen je i za hladnoga vremena posjećuje gradsku knjižnicu. U knjižnici mu je toplo i ugodno, a m... Svaki put kada bi nekoga tko bi prema opisu iz knjige, po prilici odgovarao vještici uljudno zapitao : Oprostite, jeste li vi vještica?, to bi ispala velika pogreška.

Ako ne volite vještice ili se vaši klinci još nisu s njima upoznali, uz ovu slikovnicu saznati će što sve prava vještica mora imati i sigurno će ih zavoljeti. Početna / Igračke / Knjige, bojanke, slikovnice i crtanke / Slikovnice i bajke / OPROSTITE... JESTE LI VI VJEŠTICA? - serija slikovnica PRIČAM TI PRIČU - Emily Horn, Pawel Pawlak A ubrzo i moje klince.

POVEZANE KNJIGE