Učenik istražitelj prošlosti

Učenik istražitelj prošlosti - Rendić Miočević, Ivo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rendić Miočević, Ivo
DIMENZIJA
3,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Učenik istražitelj prošlosti.pdf
ISBN
1870831722959

OPIS

UČENIK – ISTRAŽITELJ PROŠLOSTI / Novi smjerovi u nastavi povijesti Brojnim i razrađenim primjerima iz nastavne prakse knjiga će olakšati rad učiteljima i profesorima povijesti bez obzira na dob učenika. Stoga je preporučamo kao vrstan priručnik nastave povijesti na svim razinama obrazovanja a posebice studentima Metodike nastave povijesti. Knjiga sadrži 52 ilustracije, 5 zemljovida, 22 shematska prikaza, 22 tablična prikaza i 6 grafikona.

2., 495.-554. (2001) Knjiga Učenik-istražitelj prošlosti izvorno je znanstveno djelo nastalo kao re­ zultat dugogodišnjega istraživačkog rada autora i konzultirane mnogobrojne li­ terature (znanstvene i stručne).Koristi nastavnicima za primjenu brojnih inova­ cija u nastavi i kao siguran putokaz u radu. Brojnim i razrađenim primjerima iz nastavne prakse knjiga će olakšati rad učiteljima i profesorima povijesti bez obzira na dob učenika.

Opis proizvoda. Opis: Brojnim i razrađenim primjerima iz nastavne prakse knjiga će olakšati rad učiteljima i ... Učenik - istražitelj prošlosti book.

POVEZANE KNJIGE