Njemačko-hrvatski elektrotehnički rječnik

Njemačko-hrvatski elektrotehnički rječnik - Muljević, Vladimir | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Muljević, Vladimir
DIMENZIJA
10,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemačko-hrvatski elektrotehnički rječnik.pdf
ISBN
3236727866651

OPIS

Rječnik obuhvaća jezično blago od oko 120 000 natuknica suvremene elektrotehnike, koja je važan dio tehnike, industrije i tehnologije, te stoga može poslužiti znanstvenicima, inženjerima i tehničarima, prevoditeljima i studentima, a dobro će doći i pri proučavanju opsežne, i u svijetu vrlo cijenjene, njemačke stručne i znanstvene literature. Uvršteni su i nazivi iz onih područja tehnike, fizike, kemije i matematike koji su u neposrednoj vezi s elektrotehnikom. Posebna je pozornost posvećena hrvatskim nazivima, jer se hrvatska terminologija s područja elektrotehnike neprekidno razvija.

hrvatski njemacki; elektrotehnički ... On je 1969. godine objavio i Tehnički rječnik njemačko-hrvatskosrpski, odnosno obrnuti 1970.

Jezik njemački Region. Besplatni Englesko hrvatski rječnik i hrvatsko engleski online rječnik - mogućnost točnog prijevoda i proširene pretrage riječi Elektrotehnički rječnik : njemačko-hrvatski Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE opsežni Njemačko-hrvatski elektrotehnički rječnik objavio je Vladimir Muljević 1996.

POVEZANE KNJIGE