Rječnik hrvatskog jezika

Rječnik hrvatskog jezika - Anić,Vladimir | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anić,Vladimir
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Rječnik hrvatskog jezika.pdf
ISBN
4950724617250

OPIS

RJEČNIK HRVATSKOG JEZIKA CD Ovaj praktičan rječnik manjeg formata sadrži 16.748 osnovnih riječi i idealan je za svakodnevnu uporabu na poslu, u školi, kod kuće. Tu ćete naći jednostavne i sažete definicije pojmova, više od 60.000 izvedenica, sinonima i sinonimskih izraza te popis županija i hrvatskih gradova s nazivima stanovnika. Kompletan sadržaj rječnika naći ćete i na CD-ROM-u koji dolazi uz rječnik.

U usporedbi s ostalim dosad objavljenim jezičnim rječnicima, ovaj je Rječnik gotovo ... Rječnik hrvatskoga jezika, prvi u nepuna dva stoljeća, donosi opću hrvatsku jezičnu građu suvremenoga standarda utemeljenoga na trodijalekatnom jedinstvu ukupnosti hrvatskih pisaca od renesanse do danas i rječnika od XVII. do početka XIX.

U tijeku je obrada podataka i mnogo precizniju verziju očekujemo uskoro. skog jezika. Ovaj je Rječnik bitno određen građom na osnovi koje je nastao.

POVEZANE KNJIGE