Hrvatsko – njemački rječnik

Hrvatsko – njemački rječnik - Hurm, A. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hurm, A.
DIMENZIJA
6,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko – njemački rječnik.pdf
ISBN
9891715758114

OPIS

HRVATSKO-NJEMAČKI RJEČNIK s gramatičkim podatcima i frazeologijom U rječniku je obrađeno više od 60 000 riječi, s nužnim gramatičkim podacima. Pojedine natuknice obuhvaćaju fraze, idiome i poslovice, a uzeta je u obzir i višeznačnost riječi. Primjeri uz pojedine natuknice omogućuju lakše razumijevanje i primjenu u prak si. Preciznošću u određivanju značenja, uputama za upotrebu pojedinih riječi i pregledom nepravilnih glagola rječnik će zadovoljiti mnoge korisnike.

e-rjecnik.net je najveći i najpouzdaniji besplatni višejezični online rječnik koji nudi mogućnost prijevoda preko 900.000 riječi i pojmova sa hrvatskog na engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, češki, ruski i mađarski jezik. e-rjecnik.net pruža sve vrste jezičnih usluga za prijevod i učenje stranih jezika i nudi preko 900.000 ... hrvatsko njemački Fehler melden: kroatisch deutsch: hrvatsko njema č ki: kroatisch deutsch: njemačko hrvatski : deutsch kroatisch: Njemački savez sindikata : Deutscher Gewerkschaftsbund : Njemačka burza d.

Kvalitetni online rječnici, prijevodi, konverzacije, gramatike, teme i jezične igre besplatno. Hrvatsko-njemački rječnik. S gramatičkim podacima i frazeologijom.

POVEZANE KNJIGE