Hrvatski za poljake

Hrvatski za poljake - Vidović-Bolt, Ivana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vidović-Bolt, Ivana
DIMENZIJA
11,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za poljake.pdf
ISBN
7557785908497

OPIS

POLSKO-CHORWACKIE ROZMOWKI-VODIČ I DŽEPNI RJEČNIK VODIČ ZA POLJSKE TURISTE – CHROWATSKI DLA POLAKOW. Već godinama našu zemlju posjećuju brojni turisti iz Poljske, bilo da dolaze na odmor ili na hodočašće u Međugorje. Također i poslovne veze Hrvatske i Poljske sve više jačaju. Ovaj vodič namijenjen je Poljacima koji žele bolje upoznati hrvatski jezik, a preko njega i hrvatsku kulturu. Kratak opis hrvatske gramatike te popis fraza i izraza, kao i poljsko-hrvatski i hrvatsko-poljski rječnik omogućit će posjetiteljima iz Poljske lakše snalaženje u tipičnim govornim situacijama u raznim prigodama (u hotelu, prodavaonici, restauraciji, pri šetnji gradom, u marini, u Međugorju…). i kratak opis većih hrvatskih gradova i znamenitosti te prirodnih bogatstava. Prilog: zemljovid Hrvatske

dekana Medicinskog fakulteta, jer je uspostavom NDH dotadašnji dekan prof. Andrija Štampar bio interniran, rekao: "Zagrebačko sveučilište je hrvatsko državno sveučilište, radit će s hrvatskim profesorima za hrvatski narod". Broj zaposlenih porastao je u posljednja tri prošlogodišnja mjeseca za 167 tisuća, najviše od prvog prošlogodišnjeg tromjesečja, pokazuju podaci statističkog ureda.

Sve je jasno,ostaje samo jedno pitanje. Gledati do kraja ili izgasiti nakon 15 minuta ? Advent, Hrvatska, hrvatski, hrvatski jezik, hrvatski jezik u Poljskog, izvorna govornica, izvorni govornici, konverzacijski tečaj hrvatskog, naučiti hrvatski jezik, Poljska, profesorica hrvatskog jezika iz Poljske, tečaj hrvatskog, tečaj hrvatskog jezika na Adventu, tečaj hrvatskog jezika za Poljake, tečaj hrvatskog za strance, učenje ... Hrvatski Fokus, tjednik za kulturu, znanost i društvena pitanja.

POVEZANE KNJIGE