Dijagnostičke pretrage

Dijagnostičke pretrage - Ivetić, Vojislav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivetić, Vojislav
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijagnostičke pretrage.pdf
ISBN
7263415661524

OPIS

Odgovara na brojna pitanja o tijeku određenih pretraga na koje liječnici u svojoj praksi svakodnevno upućuju pacijente. Gradivo je namijenjeno liječnicima ali i laicima koji će u priručniku naći korisne informacije o dijagnostičkim pretragama koje ih zanimaju. Knjiga sadrži pripadajući CD s uputama za bolesnike.

UPUTE ZA ... Pacijenti se za liječničke preglede / dijagnostičke pretrage mogu naručiti na slijedeće načine: OSOBNO : na šalteru jedinice za centralno naručivanje u Thalassotherapiji Opatija (prizemlje, glavni ulaz) U sklopu Poliklinike je i moderan medicinsko-biokemijski laboratorij gdje je moguće obaviti dijagnostičke pretrage sa dobivenim rezultatima u jednom danu. Poliklinika je opremljena modernim dijagnostičkim uređajima UZV aparat, Color doppler aparat za dijagnostiku VB sliva, štitnjače,dojke te vena nogu,EEG,aparat za spirometriju, perimetar ... Dijagnostičke pretrage na novoj magnetskog rezonanci Siemens Magnetom Skyra snage 3 Tesla u Zagrebu, Miramarska 22 Dijagnostičke pretrage na novoj magnetskog rezonanci Siemens Magnetom Aera snage 1.5 Tesla u Puli, Marka Marulica 1 Najčešće dijagnostičke pretrage.

Inovativan i timski rad educiranih zaposlenika usmjeren je na plasiranje najmodernijih dijagnostičkih proizvoda iz područja laboratorijske dijagnostike, transfuzijske medicine i imunohistokemije na tržište Republike Hrvatske prema zahtjevima naših dobavljača i kupaca. DIJAGNOSTIČKE PRETRAGE KOD BOLESTI PROBAVNOG SISTEMA Autor Administrator Utorak, 15 Rujan 2009 16:25 - jednjaka, varikse jednjaka (varikozne tj. proširene i izvijugane vene jednjaka) i tumore.

POVEZANE KNJIGE