Ruža u oluji

Ruža u oluji - Stojić, Mile | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruža u oluji.pdf
ISBN
3898377426353

OPIS

Osim što je jedan od najmoćnijih pjesnika na našim prostorima, Mile Stojić je umjetnik novinarstva, i to onog novinarstva koje postupno nestaje, koje se povlači u zadnje rovove pred svakodnevnim naplavinama trivijalnosti, pred svim tim senzacionalnim i spektakularnim i ekskluzivnim informacijskim obiljem koje služi zaglupljivanju i držanju u pokornosti. Gotovo bi se moglo reći da knjige poput ove imaju spomeničku vrijednost, ne samo zbog svojeg sadržaja, nego kao podsjetnik na vrijeme kada je za bavljenje novinarstvom trebalo imati pameti, stila i morala … U svakom od Stojićevih zapisa ima više morala – dakle kreativnosti, dakle otpadništva – nego u godišnjim kompletima kurentnih tiskovina. Zato je i naslov ove knjige najuputnije čitati kao skicu za portret njenog autora. Viktor Ivančić

Opcije plaćanje za kupce iz Srbije: - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke - pouzećem prilikom isporuke knjiga ... Ruža u oluji Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Ruža u oluji Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji. Više slika ... Ruža u oluji : portreti, kronike Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE