Sudbina i slobodna volja

Sudbina i slobodna volja - Hamilton, dr.David R. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, dr.David R.
DIMENZIJA
8,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina i slobodna volja.pdf
ISBN
4811090910842

OPIS

Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David Hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju: – Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički – Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene – Da je život poslije smrti stvaran – Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta unutarnja mapa vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu. U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva. Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo biti čudo. Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.

David hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju: Slobodna volja i sudbina traju koliko i tijelo, ali ih mudrost (jnana) oboje prevazilazi. Sebstvo je s one strane znanja i ne znanja.

*** Jedan od temeljnih zakona unutar materijalnog polariteta jest za­kon uzroka i posljedice (zakon karme). Sudbina i slobodna volja *** Koliko god ateizam i monoteizam bili različiti, oba - polazeći sa suprotstavljenih stanovišta - zastupaju svjetonazore koji u konačnici negiraju čovjekovu slobodnu volju. U monoteizmu je čovjek od rođenja pali grešnik kojem je namije­njen vječni Pakao ukoliko se do smrti ne obrati na vjeru u "jedinog ... Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr.

POVEZANE KNJIGE