Boje

Boje - Metsola Aino-Maija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Metsola Aino-Maija
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Boje.pdf
ISBN
9339032761247

OPIS

Ova prekrasno dizajnirana taktilna knjiga učenje boja pretvara u zabavu. Svaka je stranica posvećena jednoj boji i ispunjena predmetima koje bi dijete trebalo ponaći. Knjiga je interaktivna te vama i vašem djetetu može priuštiti prekrasne trenutke učenja kroz igru. Na svakoj će stranici brojati životinje, a zatim će podizati poklopce ispod kojih se kriju brojna iznenađenja. Odlično konceptualno osmišljena i oku privlačna, ova bi knjiga mogla postati jedna od omiljenih knjiga vašega djeteta.

no, kako djeca vide boje?. Do sada smo mislili ih vide isto kao i mi odrasli, no izgleda da to nije baš tako - djeca boje zamjećuju desnom stranom mozga, dok je kod odraslih osoba za to zadužena lijeva strana, tvrde znanstvenici.

U našem asortimanu nudimo veliki izbor unutarnjih boja: latex boje, boje za zaštitu od gljivica i plijesni, izolacijske boje, boje i sredstva za problematične površine, boje za dječje sobe, ekološke boje. Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš interijer i eksterijer: izuzetno kvalitetne boje, lakove i lazure te žbuke kao i fasadne sustave, zahvaljujući kojima ćete uštedjeti energiju, akustične sustave, industrijske, podne i antikorozivne premaze te premaze za zaštitu i sanaciju betona. Boje i lakovi. Boje i lakovi u našem asortimanu možete pronaći u velikom broju te za razne profesionalne i osobne primjene.

POVEZANE KNJIGE